Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[Sprzedam] landing page pod FIRESUB z niszÄ… (lub pod dowolny sub sms) » dobry sposób na zarobek

Autor Wiadomość
RE: [Sprzedam] landing page pod FIRESUB z niszÄ… (lub pod dowolny sub sms)
Sprawdź:
Mi też podeślij Smile

https://internetowystart.pl
Można poprosić o info? Smile
Wiadomości wysłane do osób zainteresowanych Wink
Odp: [Sprzedam] landing page pod FIRESUB z niszÄ… (lub pod dowolny sub sms)
Też proszę o szczegóły i dowód zarobku uzyskanego za pomocą tej niszy.

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
również proszę o pw Smile
Do mnie także wyślij informacje oraz wykaz ile z niej zarobiłeś...
Również poproszę o informacje,jestem zainteresowany Smile
Rowniez poprosze
ja tez
---------------------------------------
Paczka została skompletowana.
Zawiera:
  • landing page
  • paczkÄ™ z grupami fb (ok. 600 grup zbierane jak i również ogólnodostÄ™pne)
  • PDF 3 stronicowe wprowadzenie, wskazówki, przykÅ‚ady, przemyÅ›lenia. Nic specjalnego dla osób, mocno zakorzenionych w subskrypcjach sms choć kto wie Wink Przedstawione merytorycznie w przystÄ™pnej formie.
  • folder z kilkoma "wariacjami" do landing page (kosmetyczna zmiana treÅ›ci)
  • plik tekstowy informacyjny dotyczÄ…cy konfiguracji landing page czyli w skrócie "gdzie i jak wkleić swój link z firesuba na swój LP" wraz z wygenerowaniem odpowiedniego kolorystycznie formularza, dołączone kolory RGB hexadecymalnie
  • plik tekstowy dotyczÄ…cy wariacji "kosmetycznych" landing page

"Konfiguracja" w dosłownie 2 minuty na wygenerowanie linka w firesubie, wklejenie i gotowe Wink Wszystko jasno opisane krok po kroku. Choć podejrzewam, że większość osób nie potrzebuje żadnego opisu.

Dziękuję za liczny kontakt w temacie, PW, GG i na mailu Wink
Nie będę udostępniał informacji na temat osób kupujących jak i również proszę ich o nie wypowiadanie się w temacie ponieważ chcę ograniczyć możliwość odsprzedaży landing page. Sam jak coś kupuję na forum i piszę, że wziąłem i jest OK to zaraz dostaje minimum 2 wiadomości na PW z ofertą, że ktoś chce ode mnie odkupić za pół ceny etc. Oczywiście nie zabronię wypowiadania się w moim temacie ale wolałbym żeby opinie kupujących szły anonimowo przeze mnie bądź moderatora forum.

Do kupujących (2) jutro popołudniu/wieczorem podsyłam paczkę na e-maila.

EDIT:
Oczywiście liczba sztuk ograniczona do... kilku. Myślę, że nawet garstka osób posiadająca ten landing page z moją niszą to tylko kropelka w ogromnym morzu internetu. Jednak żeby było fair i bezpiecznie dla kupujących liczba sztuk w sprzedaży jest ograniczona, do ustalenia przeze mnie właśnie z nimi. Więc możesz być spokojny, że jako kupujący będziesz w kilku osobowej elicie "wtajemniczonych" Wink Daję słowo. Zabrzmiało zbyt poważnie.. To tylko landing page LUB AŻ, JEDYNY TAKI LANDING PAGE. Copywriting to chyba moje drugie powołanie.. : ) Pozdrawiam

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Thumbs Up Zarabianie na procesorach płatności + nisza MaLiN 10 3,800 17-03-2026 10:38
Ostatni post: Hybrid1990
  [SPRZEDAM] PÅ‚atny post na stronie Facebook 200k like lub 17k like VendeN 5 1,506 25-10-2024 08:56
  [SPRZEDAM]Konto Snapchat 15k sub - z Profilem Publicznym + SnapScore + Znajomi do SFS MrSlasher 7 2,092 25-10-2024 08:56
  Sprzedam bon do zalando lub decathlon Limidos29 3 1,228 22-08-2024 13:45
  [KUPIĘ] SMS PREMIUM kilka/kilkanaÅ›cie sms damianq90 3 1,126 26-11-2023 20:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: