Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Nowiuśki Bux Dopiero 165 Osób, Konto Premium Gratis!!!! Pewny Admin !!!! » TEN SAM ADMIN CO W NOMINIMUMCLIC !!!! POLECAM !!!!

Autor Wiadomość
RE: Nowiuśki Bux Dopiero 165 Osób, Konto Premium Gratis!!!! Pewny Admin !!!!
Sprawdź:
Ja znalazłem takie coś i za rok trzeba zapłacić 429$ więc nie tak mało, przesadziłem trochę z tymi 300$ za miecha Smile niedoczytałem

[Obrazek: jkkk87.png]

CZAS POKAŻE Smile
Tylko problem jest taki, że licencja jest na 1 miesiąc Angry
Nie ogarniam jak wam się chce w ogóle klikać w te tępe przepraszam za wyrażenie buxy.Ja miałem a nawet nadal mam do czynienia z jednym PaidVerts i mam dość klikania tych reklam za 0,05$(klikam nadal bo zainwestowałem w ten shit i nie mam zamiaru tracić kasy i powiem wam że po 4 miesiącach nadal jestem w plecy) a wy klikacie nawet za 0,0001$ co według mnie jest kompletnie nieopłacalne.Nie lepiej poszukać czegoś innego i zacząć zarabiać jakąś kasę a nie cieszyć się z ochłapów jakie dostaniecie w tym BUxie??.Czego on w ogóle was tutaj nauczy???. Jak klikać i kopiować tekst "copy paste", bo chyba niczego więcej. Tracicie czas za jakieś marne 3$ miesiecznie kilkając dziennie 50 reklam o łącznej wartości 0,01$ 2beka
Dokładnie jak kolega wyżej napisał dajcie sobie spokój z tą stroną i tymi podobnymi prędzej butelki czy puszki od piw bym prędzej nazbieraj i więcej zarobił niż na tych śmiesznych stronachTongue
Nowiuśki Bux Dopiero 165 Osób, Konto Premium Gratis!!!! Pewny Admin !!!!
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Wątek zamknięty