Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-12-2014 12:31)ErgePL napisał(a): Samsung Galaxy SII. Może stary, ale używany w naprawdę dobrym stanie chodzi po ~400 zł.
Aparat 8 Mpx, 1 GB Ram, procek 1,2 ghz więc nic tylko brać.
Sam na swoim Cisne od czterech lat
Najlepszy telefon jaki miałem. Niczym nie odstaje od dzisiejszej topki, jeżeli chodzi tylko o normalne korzystanie a nie do grania w wymagające gry. Chociaż fifa 14 szła mi bez zaciny i inne tego typu produkcję
(04-12-2014 12:31)ErgePL napisał(a): Samsung Galaxy SII. Może stary, ale używany w naprawdę dobrym stanie chodzi po ~400 zł.
Aparat 8 Mpx, 1 GB Ram, procek 1,2 ghz więc nic tylko brać.
Sam na swoim Cisne od czterech lat
Najlepszy telefon jaki miałem. Niczym nie odstaje od dzisiejszej topki, jeżeli chodzi tylko o normalne korzystanie a nie do grania w wymagające gry. Chociaż fifa 14 szła mi bez zaciny i inne tego typu produkcję
W GTA Sa gra sie bez zacinki jak i tez modern Combat 5.
A możliwości moddingu systemowego tego telefonu są nieograniczone. Sam mam roota, podkręcony procek i jeden z najlepszych romów - Neat rom. Jak dla mnie raj.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2014 05:02 przez ErgePL.)
zależy co lubisz , parametry obecnych telefonów są na tyle wybujane że raczej ciężko je zagiąć ,
Samsung wygrywa z Sony - jest szklana łatwo o uszkodzenia ,
Samsung plastikowy co też nie jest za dobre
z mojej strony bij w HTC