Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PPA czy SUBy - pobieranie plików

Autor Wiadomość
RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików
Sprawdź:
(06-09-2014 22:18)linoskoczek napisaÅ‚(a):  
(06-09-2014 22:17)BigSmoke napisaÅ‚(a):  E tam pierdzielicie PPA też może być.

[Obrazek: cacacac.jpg]

Ale być może za suby więcej by weszło Wink

Szczerze ci powiem że wątpie.
Musisz sam pomyśleć jak by ci było wygodniej jakbyś ty miał pobrac w moim przypadku uważam że PPA jest lepszym rozwiązaniem.

Pozdrawiam.
Glosy: linoskoczek (+1)
Po 3.78$ lub 1.51$ ci nie wpadajÄ…?
Ustawiłem sobie najlepsze oferty Smile
Na Twoim miejscu wybralbym ppa Big Grin Suby sa bardziej do spamowania czy filmow online (tak mi sie wydaje) Jesli masz zamiar wykonac ladna stronke a nisza bedzie b dobra to i konwersje bedziesz mial wyzsza niz na tych subach Smile
Lepsze suby
Nie chcę zakładać nowego tematu dlatego odświeżam. W serwisach SubSms pozmieniały się różne rzeczy, np. są teraz oferty globalne... Jak sprawa wygląda jeśli chodzi głównie o ściąganie plików z własnych stron, Sms Premium czy PPA lepsze... ? Smile
@[Kamil * PPP], suby (na Polskę, za granicą nie testowałem, ale tam chyba wyskakuje zwykła oferta jak do PPA) są dużo skuteczniejsze. Akurat ja stosowałem pustą ofertę w porównaniu do wcześniejszego używania programów do pobierania z PPA. Z paru dolarów miesięcznie robi się kilkaset złotych, także definitywnie suby są skuteczniejsze.
Glosy: Kamil * PPP (+1)
Dzięki ale zapomniałem dodać że głównie chodzi mi o zarabianie na global... Smile
Zdecydowanie PPA/CPA

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Ile osób tyle opinii ;P
Ja wybrałbym suby, w niektórych serwisach(nie będę tu reklamy robiłTongue)są dostępne oferty globalne, a zarazem można wrzucić real content, a zawsze można dorobić na jakimś wydarzeniu(stream czy coś) na jednym koncie Big Grin
Pozdrawiam.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  pÅ‚atne pobieranie na sejfiku Shimeon 1 2,855 05-09-2020 14:47
Ostatni post: Shimeon
  Fake pobieranie plików PPD Pakula 2 3,786 05-04-2020 08:34
Ostatni post: trybulski
  Premium SMS, Suby, czemu takie duże zmiany? Surimi 7 4,927 01-04-2020 10:59
Ostatni post: MyLead.pl
  PÅ‚atne pobieranie plików 13371337 2 3,567 31-03-2020 22:14
Ostatni post: mysc
Lightbulb Pobieranie - co siÄ™ teraz klika? nKaUasznikow 4 4,284 30-05-2019 12:25
Ostatni post: sheko12

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: