Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-11-2014 12:47)bart07 napisał(a): Pewnie to działa w drugą stronę. Jak wygram, to pieniążków nie zobaczę? 2
A serio, to taka alternatywa konta demo dla niecierpliwych
Dlaczego miałbyś nie zobaczyć tych pieniędzy? Właśnie promocje tego typu promocje są po to, by pokazać jak działają opcje binarne i czy warto w nie wchodzić
(04-12-2014 16:57)bart07 napisał(a): FairSignals- Czy to w ogóle działa, bo brzmi kusząco Mam na myśli skuteczność.
Musisz wziąć pod uwagę opóźnienie czasowe. Zanim dotrze do Ciebie sygnał i zanim zagrasz pod niego rynek już może się drastycznie zmienić. Plus na stronie jest informacja, że sygnały dostarcza podmiot zewnętrzny i broker nie ponosi za nie odpowiedzialności
(04-12-2014 16:57)bart07 napisał(a): FairSignals- Czy to w ogóle działa, bo brzmi kusząco Mam na myśli skuteczność.
Musisz wziąć pod uwagę opóźnienie czasowe. Zanim dotrze do Ciebie sygnał i zanim zagrasz pod niego rynek już może się drastycznie zmienić. Plus na stronie jest informacja, że sygnały dostarcza podmiot zewnętrzny i broker nie ponosi za nie odpowiedzialności
Czy działa? Jak to z sygnałami bywa, może być różnie. Osobiście nie testowałem, więc nie znam skuteczności. W większości przypadkach tak jest, że brokerzy którzy oferują sygnały, nie są realizowane przez nich samych, czyli tak jak wspomniałeś przez firmy zewnętrzne.