Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Szukam Brokera » a

Autor Wiadomość
RE: Szukam Brokera
Sprawdź:
Już było wiele negatywnych opinii o tym brokerze: 67option. Ja bym jednak Tobie radził na razie zaczekać i uzbierać pieniądze na depozyt w TopOption niż niepotrzebnie zmarnować mniej u brokera, który jest tego nic wart Wink

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: Diabełek (+1)
Czy inwestuje ktoś lub inwestował na Poweroption?Jakie macie doświadczenia z tą platformą?
Jest gdzieś temat, gdzie parę osób miało tam konto Smile

Mam już 350 zł, ale skoro w innych tematach ludzie piszą, że na Topoption są częste przycięcia, to szukam innego. Jednak nic znaleźć nie mogę Sad

Moje wymagania:

Platforma w języku polskim
Depozyt max 350 PLN Tongue
Najlepiej regulowany.
Konto w walucie PLN.
Żadnych dodatkowych opłat typu prowizje.

Znacie jakieś? Wiem, że jest exbino, ale od 600 zł Sad
Jakbyś dozbierał jeszcze 50pln, to ponoć od niedawna można otworzyć konta złotkówkowe w BDSwiss. Sam jeszcze nie próbowałem aczkolwiek brzmi ciekawie. Broker po Polsku, z Polskim opiekunem konta i depo min od 400 PLN. CySec też posiada.
Od ponad tygodnia można otworzyć konto w BDSwiss za 400pln. Broker ostatnio wprowadził również fajną opcję kopiowania innych traderów.

Tutaj znajdziesz szczegóły: http://www.binary24.pl/pl/top/bdswiss

Jakieś inne propozycje? Bo pisałem z supportem i nie można otwierać kont złotówkowych, ani USD. Tylko i wyłącznie ojro Tongue Moja kwota do inwestycji to 400 zł (nie więcej nie dam 4 )

@Edit: Poszukałem w internecie i wychodzi na to, że jedynymi serwisami oferującymi konta złotówkowe są Exbino i TopOption (regulowani). Jeżeli są jakieś inne, to napiszcie. Tongue

Pozostaje mi zainwestować pieniądze na TopOption. Tongue
Na razie odradzałbym inwestowanie w TopOption. Za dużo kłopotów ostatnio było z ich działaniem platformy. Już jak coś, to próbuj na eXbino, ale już dawno nie korzystałem z ich platformy. Zmienili niedawno stron, więc może i warunki do inwestowania są dobre Wink

Odpowiedz