Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[FreeDoladowania.pl] - Nowy PP » PP - Darmowe doładowanie 50 zł na telefon komórkowy

Autor Wiadomość
RE: [FreeDoladowania.pl] - Nowy PP
Sprawdź:
Generator byłby najlepszy Smile

" Wylosowałeś doładowanie 30 zł Smile "
Glosy: bodorek (+1)
A jest możliwość takiego mini kreatora? Do wyboru każdy miał by Program v1, doładowani 5 zł, Program V2 doładowanie 10 itd..

Mam pytanie, można to promować pisać w tekście np. Rozdają darmowe doładowania, chodzi mi o te frazy? Chodzi mi, żeby nie było problemów prawnych w moim imieniu.

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Glosy: piciaszek (+1)
Dokładnie jak ktoś tam wspomniał..... według mnie najlepszą skuteczność będzie miało doładowanie za ......5 zł Wink Może przydałaby się możliwość wyboru kwoty doładowania dla każdego?
Glosy: bodorek (+1)
(01-07-2014 21:46)Kurus92 napisał(a):  Dokładnie jak ktoś tam wspomniał..... według mnie najlepszą skuteczność będzie miało doładowanie za ......5 zł Wink Może przydałaby się możliwość wyboru kwoty doładowania dla każdego?

To zdecydowanie najlepsza opcja - kreator + parametr w linku Smile
Glosy: Kurus92 (+1)
Ref na końcu linku powinien znikać jak w Zlokalizujtelefon.Smile
Glosy: Mafesto (+1)
(01-07-2014 18:39)themate0 napisał(a):  znowu za jasne tło tam macie, nad wybieraniem operatora nie widać pola do wpisania numeru telefonu, sytuacja podobna jak u lokalizatora

Poprawiono.

(01-07-2014 22:58)aero2 napisał(a):  Ref na końcu linku powinien znikać jak w Zlokalizujtelefon.Smile

Poprawiono.
tez uwazam ze opcja 5zl doladowania wiarygodna, choc 10 bardziej kusi i tez wiarygodnie brzmi Smile dzieki za nowy PP!
(02-07-2014 10:51)lolekxp napisał(a):  tez uwazam ze opcja 5zl doladowania wiarygodna, choc 10 bardziej kusi i tez wiarygodnie brzmi Smile dzieki za nowy PP!

Piszemy ponownie:
Wprowadzimy niebawem rozwiązanie, które pozwoli na wprowadzenie DOWOLNEJ kwoty doładowaniaSmile zarówno na stronie materiału jak i na widgetach iframe. Poinformujemy o zmianieSmile
Glosy: aero2 (+1), Kurus92 (+1)
Ma już ktoś jakieś aktywacje?
U mnie na 850 wejść 0 aktywacji
U mnie 350 wejść i też 0 aktywacji
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: