Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wyzerowanie punktów.

Autor Wiadomość
RE: Wyzerowanie punktów.
Sprawdź:
na pewno gdy będzie reset to cena nagród tez będzie zmniejszona ;D
cena byłaby oczywiście zmniejszona.

Np. za zadania można zdobyć 50k GP dla firepremium

Więc jak ktoś codziennie sumiennie wykonuje to najlepsze nagrody będą oscylowały ok 60k GB, a te wypasione już od 50k GP.

Matheo z tymi Twoimi nagrodami to się właśnie okazało że jeśli ktoś otrzyma nagrody za więcej jak 700zł trzeba płacić 10% podatek od nagród.

Wszystkie nagrody w ciągu całego roku się sumują, dlatego za sam Twój aparat musiałem zapłacić 220zł podatku. Więc muszę znaleźć też wyjście z tej sytuacji.
Mi tam aukcje nie przeszkadzają, ale jestem całkowicie przeciw zerowaniu gp. Ale patrząc na dostępne nagrody chciałbym żeby w lipcu był restock.
No skoro zmniejszona cena nagrod by była to jestem na tak Wink
zobaczymy jak to wyjdzie Smile a potem najwyzej pomyślimy co i jak Big Grin
zerowanie GP nie za bardzo mi przeszkadza ale wolałbym żeby te aukcje były chociaż w lipcu bo szkoda tyle czekać.Zuhsm i czekam z niecierpliwością na 2 filar i gry Big Grin
Dodaj na lipcowy restock te słuchawki które obiecałeś mi w restocku majowym Wink

@edit nevermind, widzę że są Big Grin
Glosy: majeros (+1)
Jestem na nie, nazbierałem sobie 200k GP po to, żeby je wydać a nie stracić od tak... Jeżeli aukcje mają być to, żeby wszystkie przedmioty były dostępne dla konta Standard- tak na pewno wszyscy się wyzerują. Dziękuję i pozdrawiam. NIE DLA WYZEROWANIA KONT!
raczej tym wyzerowaniem punktów to będzie dobitka dla firegifits.
Osobiście mam 150k pkt gp, które zbierałem w ch** długo i gdybym nic nie wygrał to było by mi żal. Big Grin

a parę razy wysyłałem na firepremium, więc szkoda kasy.

Najlepiej to zrobić osobny restock ( o innej minucie ) dla firepremium, premium i standart bo ci co mają firke to piszą do kumpli z standartem o dokładnej minucie i wtedy takie dekle mają za nic wygraną . TAKIE JEST MOJE ZDANIE.

A swoją drogą przecież ma powstać firegifts II więc po co na starym kasować jak z nowego się będzie zarabiać?
Jestem na nie.
Glosy: Matheo249 (+1)
Wątek zamknięty