Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Niestety po rejestracji konta w pewnej grze postępując zgodnie z instrukcjami z e-maila dostałem informacje, że się niby nie zarejestrowałem, a konto zostało utworzone, po czym nie otrzymałem żadnej zapłaty za wykonaną usługę, a na moje miejsce została znaleziona inna osoba.
Niestety, ale nie polecam wykonywania jakiejkolwiek usługi u tego użytkownika.
(21-06-2014 16:49)Amito napisał(a): Niestety po rejestracji konta w pewnej grze postępując zgodnie z instrukcjami z e-maila dostałem informacje, że się niby nie zarejestrowałem, a konto zostało utworzone, po czym nie otrzymałem żadnej zapłaty za wykonaną usługę, a na moje miejsce została znaleziona inna osoba.
Niestety, ale nie polecam wykonywania jakiejkolwiek usługi u tego użytkownika.
No tak, jak źle to zrobiłeś to przecież nie będę płacił dziwne, że 99% ludzi zrobiło i poleca a ty poszkodowany nie dostałeś