(30-05-2014 15:17)alizen napisał(a): Polecam tego pana, dzięki niemu zarobiłem 1,5 tyś :] Poradniki bardzo dobrze sformułowane 
nie wiem czy Ty ten poradnik na oczy widziałeś jeśli mówisz o tym że jest dobrze sformułowany.
Tak kupiłem go ale szczerze zawiodłem się na wstępie określonych jest parę metod a właściwie jedna(spam) na paru serwisach poradnik w 3/5 składa się z opisów owych serwisów 1/5 składa się z opisu programów na firesubie(chyba każdy jednak potrafi zauważyć do czego służą, do tego nie trzeba poradnika) a reszta jest to sposób każdemu znany a więc spam gdzie się da, na wcześniej już wspomnianych serwisach
a jeśli chodzi o składnie i gramatykę daje 2/10
akapit trzeba czytać 2 razy by je zrozumieć i dobrze się przyjrzeć by go znaleźć
Ogólna ocena 2/10 Jestem na tym forum od wczoraj i wszystko co zawarte w poradniku można z łatwością znaleźć na forum
może jestem jedyną osobą która kupiła ten poradnik i piszę prawdziwą recenzje pomijając Tutora
i jeszcze jedna rzecz która mnie odstraszyła
Cytuje z poradnika:
Cytat:"na tym sposobie można dziennie wyciągnąć nawet 100-300 zł dziennie"
2 akapity niżej
Cytat:"dziennie można zarabiać 30-90 zł dziennie bez żadnych problemów"
To w końcu ile można wyciągnąć bo nie wiem?
dziennie i dziennie
i jeszcze jedno godne uwagi co strasznie mnie rozbawiło
Cytat:zgaduje że zarobicie dzięki mnie minimum pare tysięcy a drobny datek z tej sumy raczej was nie zabije a mi umożliwi większy rozwój
Pozdrawiam i nie polecam kupowania poradnika w celach zarobku a jeśli chcecie się pośmiać no to cena niczego sobie