Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Po nowej aktulizacji nie ma takich problemow bo nie mozna caly czas spamowac czyli jest prosciej i jest wieksza szansa ze ktos nas "pekoeknie". Serwis jak najbardziej wyplacalny, dzisiaj dostalem 3 wyplate po 10 minutach
Panowie, wiem, że troche offtop, ale chyba teraz zarobienie tej sumy nie jest zbytnio mozliwe, skoro zeby pospamowac na czacie trzeba kupowac stampy 10 stampow za 1 coins, a na poczatku mamy 3, za reffa np w ogole nie dostalem zadnych bonusow.
Czyli ani samemu peko nie zrobie, ani nie pospamuje by ktos mi to zrobil, no chyba ze macie jakies obejscie ?
U mnie póki co bez bana. Jeszcze nie miałem wypłaty. Jest blisko, 85 tys ;> nie wiem jak zrobic zeby mi zaliczalo coinsy za te pobieranie apek. ma ktos na to sposob? zaliczylo mi 2 apki i tyle. nic wiecej nie idzie. ;/