Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jak masowo zaprosić dużą ilość osób do grona znajomych na FaceBooku?
Sprawdź:
(14-05-2014 18:34)bolo9797 napisał(a): Juz lepiej zachecic do zapraszania Jezeli ty zapraszasz to latwo bana wylapac.
Różnie to jest. Ale ja np. mam już konto z góra miesiąc i jak zapraszam po 100 osób nie blokuje mi. A już tak robię trochę czasu Więc to chyba zależy od konta, bo prędzej zbanują nowe konto co zaprosiło 200 osób, niż tak co ma 2 miesiące i tyle samo zaprosiło. Trzeba tylko odstępy czasowe robić i wszystko będzie dobrze
50 wpadło i captche wywaliło że zawiesiło mi wszystko.
Ale dobra metoda, bo bierzesz z świeżego posta i od razu przyjmą zaproszenie.
Szkoda, że nikt nie wymyślił kodu jak usunąć wszystkich znajomych.
Fajna metoda, reput poleci. Ale imho lepiej jak to klient szuka Ciebie a nie Ty klienta Poza tym narażamy się na bana od Cukierberga.
Znajdę chwilę to zrobię poradnik jak dostać 3k zaproszeń w przeciągu kilku dni
(14-05-2014 21:19)batman napisał(a): potrzebni mi znajomi na fb ale zeby nie blokneli konta zna ktos jakis sposob?
Najpierw dojdź do grup typu: "szukam znajomych" "Poznajmy się" itp. I tam piszesz posta żeby cię zapraszali. A tym sposobem ww. rób później i nie tak dużo naraz np. 500. tylko mniej to ci nie zablokują Czasami ludzie też klikają, że nas nie znają i jak większość tak robi to głównie za to blokują.
(15-05-2014 08:31)GordonFF napisał(a): Mi również nie działa..
A na jakiej przeglądarce? Bo ja robiłem na Mozilli Firefox, i Chrome. Działa na obu, z tym że na FF trochę dłużej jest zacina ;D
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2014 14:07 przez karol9919.)