Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Robię głównie na Polski Rynek ;D W takim razie jak bede miał coś na inny też będe wrzucał. @up jeżeli to ogarniemy to botów juz nie bede sprzedawał tylko dla nas będą ;D
@EDIT dobra koniec spamu ;D
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2014 12:12 przez Lukines.)
Po to jestem na forum i się na nim udzielam. Staram się pomagać każdemu kto napisze i robię to bezinteresownie. Nie obchodzi mnie czy robię sobie czy innym konkurencję. Mam satysfakcję z tego że przekazałem komuś wiedzę dzięki której może rozwijać skrzydła.
Po to jestem na forum i się na nim udzielam. Staram się pomagać każdemu kto napisze i robię to bezinteresownie. Nie obchodzi mnie czy robię sobie czy innym konkurencję. Mam satysfakcję z tego że przekazałem komuś wiedzę dzięki której może rozwijać skrzydła.
Może kiedyś dostanę się tam gdzie Pan. Do Elity.
Fajnie że się dzielisz z innymi, też kiedyś tak postępowałem. Mam nadzieję że potrwa to jak najdłużej
Oczywiście rep za wstawke.
Zapewne wstawię jeszcze wiele ale tylko tutaj ponieważ nie podoba mi się forum ogólne iż tam są same pijawki... Nawet głupiego repucika nie dadzą za wstawkę tylko zasysają megabajty w mega ilościach z forum a od siebie nic.
Chce się przyczynić do rozwoju forum i w każdej wolnej chwili będę starał się to robić.