Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
na hitleap zalicza lecz musisz mieć premium, dziennie około 50centów przy 1 hitleap uruchomionym na kompie jakieś 10h+1vps, ale dziś ogolnie widzę że słabo zalicza nie wiem dlaczego bo za 2k wejść mam około 40centów a dziś tylko 13. Zobaczymy jak jutro będzie
Szkoda męczyć podzespołów za taką stawkę + dodatkowo jeszcze koniecznie wykupywać premium na HitLeap'ie. Mało opłacalny biznes z jakiejkolwiek strony by na to nie spojrzeć...
PW włączone, w razie potrzeby można pisać na gg 10247324.
Informacja tych którzy mają niskie zarobki pomimo 2-3k wejść otóż wysłałem maila z zapytaniem dlaczego tak się dzieje a to odp:
"Hello,
I just checked your account : It seems that your hits comes from http://binbox.io/
You have also a low quality hits ( maybe bot traffic ? ). This is why i had to lower your incomes with lower rates. ( You are not the only member in this case )
Regards,
Fabien"
Oznacza to że trzeba zmieniać pochodzenie trafficu po tym mailu nie dostałem bana i otrzymałem moją kolejną wypłatę więc chyba nie banują jeśli ktoś używa hitleap premium