Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. » Zaczynam przygodę z subami, skracaczami.

Autor Wiadomość
RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy.
Sprawdź:
Życzę powodzenia z fanpage, Facebook ostatnio znowu uciął zasięg Wink
Będę obserwował Smile
Glosy: 4funsecond (+1)
Własnie wiem, dlatego jestem zniechęcony, kiedyś prowadzenie fp to sama przyjemność, teraz brak słów.
Wróciłem 2godzinki pózniej a tu szok - 1k wyświetleń nabiło! Bez żadnej roboty! Smile
Mam super niszę a właściwie dwie! Działam na fb, youtube i suby wpadają wręcz same Smile Cel do końca maja został osiągnięty Smile Nazbierałem 10$ na shorte.st, oraz 38.50 na firesubie. Wiecie ile zł to jeden $? .. Jako że cel do końca maja został osiągnięty przed majem podwyższam go do kwoty 200zł.

NIE SZUKAM MENTORA ! Smile

CEL DO KOŃCA MAJA 70/200
http://www.simons.pl/konwerter-walut
Gratuluję cierpliwości Smile
Dzieki wielkie Wink ... masełko, znam takie strony ale nie wiem jaki dolar to $ Big Grin .. Amerykanski?
Jak widać piszę to 2godziny pózniej a kasy już o 14 zł więcej Smile Sam jestem dumny z siebie! Smile

CEL DO KOŃCA MAJA 84/200
(24-04-2014 17:25)4funsecond napisał(a):  Dzieki wielkie Wink ... masełko, znam takie strony ale nie wiem jaki dolar to $ Big Grin .. Amerykanski?
Jak widać piszę to 2godziny pózniej a kasy już o 14 zł więcej Smile Sam jestem dumny z siebie! Smile

CEL DO KOŃCA MAJA 84/200

Masz 17 lat i nie wiesz takich rzeczy ? Undecided

Dolar Amerykański ---> $
Kurs na dzień dzisiejszy 3.03zł za 1$

Ps.

Ale jak mogło nie interesować ? Przecież to sama podstawowa wiedza, nawet ze szkoły powinieneś wiedzieć że $ to dolar amerykański.
Nie poddawaj się i idź w zaparte : )

Życzę powodzenia i wytrwałości

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
A co mnie to interesuje? Big Grin .. Nie obchodziło mnie to do teraz Big Grin .. Następny lead wpadł Smile .. Dzięki wielkie Smile
Powodzenia będę zaglądał
Miałem chwile załamania. Wszystkie strony - facebook, youtube nie działały. Nic poprostu, wszystko padło. Wyświetlało się że to przez starego flasha. Gdy próbowałem go pobrać ze strony podanej gdy wchodziłem na fb antywirus blokował - pisało że Trojan. I wiecie co? Szok. Podłączam do innego wi-fi i wszystko git. Chodziło o to, że mam jakiegoś wirusa na wi fi w domu.. Nie umiem tego usunąć... Trudno, siedze teraz na sąsiadach.
Dzisiejszy dzień był słaby - bo jak mówiłem nie miałem internetu przez zasrane wirusy. Jednak z wczoraj wpadło kilka leadów i nie jest źle. Tak więc:

CEL DO KOŃCA MAJA 93.50/200
Odpowiedz