Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-04-2014 14:36)kl279 napisał(a): potrzebne min. 500 mam 50x mniej xD ale jak na tydzień istnienia teraz powoli wprowadzam naklejki bo mam dostęp do ich produkcji Do malucha zresztą mam sentyment, dużo miłych chwil spędzonych, stąd też taki wybór
hehe pamietam swojego pierwszego malucha, świeżynkę prosto z fabryki to było tylko 34 lata temu
potem duży fiat, polonez, dajewoo
no to powodzenia w gromadzeniu środków, coś pewnie wspomogę od czasu do czasu przy wypłacie skądś na paypal jakąś darowizną
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2014 15:44 przez xardas1020.)
(15-07-2014 14:25)Podroznik napisał(a): Za flaszke kupic mozesz
Parę lat temu - ok,
ale teraz ceny są sporo wyższe
Nieraz kupisz cinkusia taniej od maluszka w dobrym stanie
Zobacz sobie ceny na Alledrogo - dobry stan zaczyna się od ok. 1000-1200zł a najlepsze [w stosunku cena/stan] modele są od 2,5 - 3k zł.
Sam chętnie bym wybrał maluszka na pierwsze auto, ale narzuciłem sobie wymaganie LPG [a w 126 nie da zbyt rady ] - minimum więc to fiacik CC, ale wolałbym jakiś mały hatch 5 drzwiowy [corsa-saxo-inne]