Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Problem z Highcash.org » problem z wejściem na stronę

Autor Wiadomość
RE: Problem z Highcash.org
Sprawdź:
(20-04-2014 07:58)rozekrr napisał(a):  
(19-04-2014 11:05)Camaxtle napisał(a):  Ciekawe tylko czy to akcja istniejącej konkurencji, mającej dopiero wejść w biznes
Sam sobie zaprzeczyłeś Smile
Skoro już cytujesz, to proszę całe zdanie pokazać a nie urywek bo przeinacza to sens. Szanujmy swoją inteligencję :)Myślę że wyraziłem się wystarczająco jasno w swojej wypowiedzi żeby nie narazić się na błędną interpretację.
Cytat: Ciekawe tylko czy to akcja istniejącej konkurencji, mającej dopiero wejść w biznes, a może fake flag?

To trzy przypuszczenia a nie jedno opisane podwójnie. Chodziło mi o firmę która może siać zamęt, a następnie wejść na rynek np. z hasłem stabilności itd. No offence Smile Tak tylko chciałem wyjaśnić. A co do głównego wątku to mam nadzieję, że szybko się ten cały zamęt skończy i winni (wiem że co do tego nikłe szanse są) dostaną za swoje.
@Edit
Nie chcę nowego tematu zakładać więc zapytam tu bo może to tylko u mnie problem. Normalnie wam się wczytują oferty do pobrania? Sprawdzałem na dwóch kontach i o ile mirror działa to okno z ofertami jest puste :|
Dziś około południa szablon gatewaya ma zostać naprawiony, także już wszystko powinno działać jak wcześniej.
Camaxtle - Powinno być już wszystko OK, sprawdź u siebie i daj znać ;-)
Wszystko super śmiga dzięki. Uszanowanko za szybką reakcję :>
Odpowiedz