Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Konto instanter.pl z saldem 240 zł » Sprzedaje czas poświęcony na zdobycie tej kwoty.

Autor Wiadomość
RE: Konto instanter.pl z saldem 240 zł
Sprawdź:
Sprzedajesz z mailem razem ?

jaka gwarancja że na koniec kwietnia nie pójdzie info do instantera o przejęcie konta przez kogoś (tzw. włamanie)
i by zwrócili Ci konto?
(14-04-2014 15:26)BloNdyN napisał(a):  Pewnie Fraudy i dlatego tak tanio..

Fraud to ty Smile nabij ze 5 fraudów na instanterze to masz pięknego bana także zostaw swoje filozofie dla siebie.

Poprostu potrzebuje kasy niestety zdarza się że kasa jest potrzebna na zaraz

Panowie tak sprzedaje całe konto + maila do tego konta. Nie mam zamiaru potem wchodzić na tego maila wam kraść konta czy coś.

Potrzebuje na urodziny mojej (są w czwartek) kase to sprzedaje konto i nie mam zamiaru potem wam się włamywać. Kasę otrzymam od was taką jak chce za konto a wy możecie nawet potem na tym koncie zarabiać ja na nie nigdy nie wejdę.

Do tego mam na koncie refów jeden znany i aktywny więc kasa co jakiś czas z niego wpada.

Jak do środy nie będzie chętnych do kupna konta to napiszę do admina o zamknięcie tematu bo potem już po ptokach.

Jeśli się boicie to mogę poprosić kogoś z zielonych żeby towarzyszył przy tranzakcji (bo widzę od razu padają słowa że potem będę hakował wam kontoWink

lapribbi, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
Kupione wszystko ok polecam.
Sprzedawca uczciwy i godny zaufania.
Dzięki slicznie za zakup Smile

I co połowa tematu to spam z oszczerstwami że potem będę chciał hakować Smile żallllllll

Temat do zamknięcia

lapribbi, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
Konto instanter.pl z saldem 240 zł
Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.