Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 1000 fanów = 4,50zł = 24h. | Maksymalnie 50k na jeden fanpage.| TOWAR NA RESELLING!
Zamówiłem 1000 fanów, dostałem dużo więcej lajków aczkolwiek nie do końca są to polubienia z całego świata. Wszystkie pochodzą prawdopodobnie z krajów Bliskiego Wschodu, nie mam dostępu do danych demograficznych (nie wiem dlaczego, pierwszy raz utworzyłem fanpage), ale znacząca większość polubień (o ile nie wszystkie) pochodzi z Turcji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2014 10:55 przez Dzzej.)
RE: 1000 fanów = 4,50zł = 24h. | Maksymalnie 50k na jeden fanpage.| TOWAR NA RESELLING!
Zamówiłam jeden pakiet lajków na próbę i jestem bardzo mile zaskoczona. Fanpage został zalany nowymi fanami już kilka minut po przesłaniu pieniędzy. Lajki nie pochodzą z Polski ale użytkownicy wyglądają na całkiem aktywnych. Dziękuje !
RE: 1000 fanów = 4,50zł | Maksymalnie 50k na jeden fanpage.| TOWAR NA RESELLING!| 24h
Osoby, które zamówiły lajki, powiedzcie z jakich krajów mniej więcej macie fanów? Przed zamówieniem kolejnej ilości chciałem sprawdzić czy nie dostanę oby znowu samych Turasów.