Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Stawki realne, jak najbardziej ale nie liczcie na to że "uzbieracie" 10000 kliknięć nikt nie zamówi ich usługi i wam wypłacą, taki ruch jest weryfikowany, wiedzą jaki % średnio powinno zamówić usługę.
Tak samo z ulotkami np. pizzy, jeżeli z danego osiedla NIKT, nie zamówił pizzy to zwykle podejrzewają, że ten kto roznosił wcale nie rozniósł (z tego co słyszałem, nie wiem jak w praktyce to wygląda)
(27-12-2014 18:01)patryk006 napisał(a): Tak samo z ulotkami np. pizzy, jeżeli z danego osiedla NIKT, nie zamówił pizzy to zwykle podejrzewają, że ten kto roznosił wcale nie rozniósł (z tego co słyszałem, nie wiem jak w praktyce to wygląda)
A to nie jest tak, ze po roznoszeniu puszczaja jakas osobe do szybkiego obeznania sie w terenie i wyczajenia czy takie ulotki tam sa?