Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Prizee- Cenniejsze nagrody możliwe do zgarnięcia?
Sprawdź:
Nie wybrano Cię dzisiaj podczas typowania zwycięzcy prezentu, jakim jest 1 Zestaw Reflex CANON 1100D + Obiektyw + Plecak. 11 graczy dysponowało posiada więcej Zeepów od Ciebie.
tak więc powoli do przodu
Wybrałeś(aś) prezent i znalazłeś(aś) się na liście potencjalnych zwycięzców. Niestety, ten prezent nie jest dzisiaj przyznawany. Zachowujesz więc swoje Zeepy i Bubzy, zachęcamy do ponownego spróbowania swojej szansy!
dobra to tyle w temacie prizee
Dwa razy miałem szansę odebrać zegarek ewatch (o ile dobrze pamiętam - prawie 30bubz) - do niego wystarczy stawić 500 zeepów
Niestety nie mam w domu dostëpu do karty kredytowej - oba zegarki przepadły
(26-05-2014 06:29)Knight97 napisał(a): Dwa razy miałem szansę odebrać zegarek ewatch (o ile dobrze pamiętam - prawie 30bubz) - do niego wystarczy stawić 500 zeepów
Niestety nie mam w domu dostëpu do karty kredytowej - oba zegarki przepadły
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.