Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-02-2014 14:01)Maniero napisał(a): @up
To ładnie, ale taka forma zarobku nie jest czasem "na wpół legalna"?
Jest calkowicie legalna A to ze ktos nie potrafi przeczytac informacji zaartej na dole strony to nie problem osoby ktora zarabia
Jestem na tablecie - brak Polskich znakow
Niestety wczorajszy brak internetu nie pozwolił mi na dodanie wpisu ;/ ostatnie dni to tragedia jeśli chodzi o zarobki. Nisza najprawdopodobniej została już wypalona aczkolwiek mam już pomysł na następna przy której zarobki powinny być na tyle owocne, że te zebrane do tej pory to drobne w skarbonce.
Jeśli czyta to ktoś kto potrafi tworzyć strony internetowe nie ważne na jakim systemia to zapraszam na Pw. Możliwość zarobienia sporej sumy w krótkim czasie
Zarobki:
25.02.2014
Fires: 4,50zł
Freebiz: 4,50zł
26.02.2014
Fires: 4,50zł
freebiz: 0zł
Cel 207,50/3000zł 6.91%
(25-02-2014 14:01)Maniero napisał(a): @up
To ładnie, ale taka forma zarobku nie jest czasem "na wpół legalna"?
Jest to całkowicie legalne z uwagi na regulamin, który istnieje na każdej stronie programu jak i w otrzymywanym smsie startowym. Nielegalna może być forma reklamowania, np gdy ktoś podaje się za inną osobę bądź wykorzystuje kreacje których nie jest autorem.