Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Widze że jesteś na stronie Referral Contest to ja trochę lepszy jestem a adrianos znów wymiata jeden z pierwszych zobaczymy czy stronka płaci jak nie to da się reklamę na niej
Życzę powodzenia zatem, dobrze gadasz z tą reklamą, jak jakiś bux przestaje płacić to trzeba go wykorzystać jako platformę reklamową...całkiem sporo refów w ten sposób można zyskać :-)
Miejmy nadzieję, że DaClix będzie płacił do 1mln użytkowników ;-)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2014 19:43 przez tutifruti.)
Zna ktoś może sposoby na te matomy w tych wszystkich buxach? Sporo punktów idzie na nich zarobić ale nie wiem jak je zrobić. Mam np. zadanie by zarejestrować się w jakiejś grze. Ok rejestruje się ale punktów dalej nie mam, trzeba do jakoś udowodnić czy co? Podobnie z całą resztą gdzie trzeba telefon podawać, ja tam swojego wole nie dawać. Jakie są najlepsze sposoby na te matomy??
Tam gdzie telefon trzeba podawać to zwykłe oszustwo, jeśli później nie wyłączysz subskrypcji a masz tel. na abonament to zapłacisz słono...ja wogóle matomów nie robię, czasem tylko zadania więc nie pomogę.
Dzisiaj wchodzę na DaClix i zero reklam jest do wyświetlenia. 327 poleconych i jak ja mam zrobić min 4 kliknięcia.
Wiadomość do supportu już poszła, ciekawe co odpiszą
Edit: błąd już naprawiony, wszystkie reklamy wyświetlają się prawidłowo
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2014 15:34 przez adampl.)
:-)
A bux pedałuje do przodu, już ponad 8k członków (nie obrażając przy tym damskiej części publiczności ;-) ) Wypłacone już około 150$.... opłaca się poświęcić trochę czase na buxa i reflinka w parę miejsc wkleić?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2014 23:20 przez tutifruti.)