Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
DACLIX.com ---->NOWY BUX

Autor Wiadomość
RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX
Sprawdź:
Widze że jesteś na stronie Referral Contest to ja trochę lepszy jestem a adrianos znów wymiata jeden z pierwszychTongue zobaczymy czy stronka płaci jak nie to da się reklamę na niej
[Obrazek: 30ii3w5.jpg]

[Obrazek: banner.png]

[Obrazek: banner.png]

krzysiek500, członek http://zarabiam.com od Dec 2010.
Wink RE: DACLIX.com ---->NOWY BUX
Życzę powodzenia zatem, dobrze gadasz z tą reklamą, jak jakiś bux przestaje płacić to trzeba go wykorzystać jako platformę reklamową...całkiem sporo refów w ten sposób można zyskać :-)

Miejmy nadzieję, że DaClix będzie płacił do 1mln użytkowników ;-)
Około 1000 użytkowników dziennie przybywa...Program rośnie w siłę...niedługo pierwsze doeody wypłatCool
Buxy sa nieoplacalneSmile
Już ponad 5000 użytkowników, BUX rośnie w siłę i już wypłaca $$$

@klamil o co chodzi z Twoimi linkami w moim temacie?
Zna ktoś może sposoby na te matomy w tych wszystkich buxach? Sporo punktów idzie na nich zarobić ale nie wiem jak je zrobić. Mam np. zadanie by zarejestrować się w jakiejś grze. Ok rejestruje się ale punktów dalej nie mam, trzeba do jakoś udowodnić czy co? Podobnie z całą resztą gdzie trzeba telefon podawać, ja tam swojego wole nie dawać. Jakie są najlepsze sposoby na te matomy??
Tam gdzie telefon trzeba podawać to zwykłe oszustwo, jeśli później nie wyłączysz subskrypcji a masz tel. na abonament to zapłacisz słono...ja wogóle matomów nie robię, czasem tylko zadania więc nie pomogę.
Dzisiaj wchodzę na DaClix i zero reklam jest do wyświetlenia. 327 poleconych i jak ja mam zrobić min 4 kliknięcia.
Wiadomość do supportu już poszła, ciekawe co odpiszą

Edit: błąd już naprawiony, wszystkie reklamy wyświetlają się prawidłowo
:-)

A bux pedałuje do przodu, już ponad 8k członków (nie obrażając przy tym damskiej części publiczności ;-) ) Wypłacone już około 150$.... opłaca się poświęcić trochę czase na buxa i reflinka w parę miejsc wkleić?
Pierwsza wypłata od DaClix.

[Obrazek: 2lep.jpg]
Wątek zamknięty