Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
PPA - Sh4ker » W końcu oderwałem się od hacków ! Czy wypali ?

Autor Wiadomość
RE: PPA - Sh4ker
Sprawdź:
Będę przeglądał, powodzenia!
Glosy: Sh4ker (+1)
Dzień 2

Co zrobiłem :
- Dodałem 1 nowego posta

Co sądzę o tym dniu :
Jak widać zrobiłem niby jedną rzecz, a tak naprawdę męczyłem się kilka godzin. Wczoraj w nocy zbanowali mi filmik od wczorajszego posta więc go dodałem i po 30min znowu ban, potem dodałem filmik na nowym koncie do starego i dzisiejszego posta po godzinie ban. Więc ogólnie walka z YouTube, ale przez YT straciłem niepotrzebnie punkty na u2b Undecided. Jutro będzie trzeba coś wykombinować, możecie pisać swoje sposoby w tym temacie Big Grin.

Zarobiłem :
Dziś : 0$
Ogólnie : 1.80$

Za bardzo się ucieszyłeś ;p na początek ;p
Haha Tongue, pewnie tak. A tak w ogóle kogo ja tu widzę, też coś działaj a nie Cool.
Powodzenia.
Już raz pisałeś nie musisz nabijać postów, pisz bardziej wartościowe odpowiedzi Lol.
Dzień 3

Co zrobiłem :
- Dodałem 1 nowego posta
- Walka z YouTube
- Dodałem 3 filmiki na Vimeo

Co sądzę o tym dniu :
Walka z YT trwa, ale co nie ma rady jutro bd musiał zapi#%$@&*! po kartę sim Tongue. Bez YouTube Uu też szału nie robi, ale dodałem co nieco na Vimeo może to coś da. Zarobki takie są bo serwisy z videło ze mną nie chcą współpracować i mam bany, mam nadzieję że jutro wyjdę na prostą.

Zarobiłem :
Dziś : 0$
Ogólnie : 1.80$

Po vimeo nie spodziewał bym sie wiele, wiecej osob wejdzie na yt bo jest bardziej znany i sprawdzony niż na vimeo

Zobacz komenda na aimbot
No tak wiadomo ale czasem wiesz w google wyskakują pierwsze filmiki z vimeo, więc kto wie a póki nie ma youtube chociaż coś zrobiłem Big Grin.
Nie zawsze idzie sie w gore Smile czasem sa upadki ale wstaje sie silniejszym Tongue Dzieki za pomoc dzis, wiec zarobki pewnie podskoczą ;p ^^ beka
Wątek zamknięty