Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Żywcem dopełnij

Autor Wiadomość
RE: Żywcem dopełnij
Sprawdź:
dzisiaj w ciągu 4h akceptowali
nie każde zgłoszenie akceptują Big Grin Mi zaakceptowali 1/3

Exclamation
Mi praktycznie wszystkie akceptują. Jedynie te, w których pojawiają się słowa o lekkim zabarwieniu pejoratywnym nie dopuszczają. Jednego też nie dopuścili jak było nawiązanie do Usaina Bolta więc zapewne nazwisk znanych osób też nie można tam wpisywać Big Grin
Ja wysłałem około 15 zgłoszeń, to na razie 2 zaakceptowali. Też miałem troche nazwisk, zobaczymy.
Do mnie czasami przychodzi akceptacja nawet po dwóch dniach, widać całe mnóstwo ludzi wysyła i nie mają takiej mocy przerobowej.
I jak tam? Udało się komuś wygrać?
żadnego e-mail od nich Sad
Ja gram codziennie i nic. Jak widzę jakie hasła wybierają to mi cisnienie rośnie. Angry
Glosy: Tomek93KJ (+1)
(05-02-2014 16:23)asamer napisał(a):  Ja gram codziennie i nic. Jak widzę jakie hasła wybierają to mi cisnienie rośnie. Angry

masakra...zero ładu i składu :/
(05-02-2014 16:23)asamer napisał(a):  Ja gram codziennie i nic. Jak widzę jakie hasła wybierają to mi cisnienie rośnie. Angry
Noo.. Np to

Cytat:By upiekły się babeczki,
potrzebna jest ci godzina, mąka, cukier i rodzina.

facepalm

Exclamation
Ja ich olałem, nie mam zamiaru więcej się produkować :/ hasła, które wybierają to porażka..
Odpowiedz