Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-01-2014 19:44)Agnieszk4n napisał(a): @[Hiuston] no własnie niebardzo , jak mam stworzyc dokument ?
Nowy dokument robisz w notatniku potem zapisujesz to jako typ "All types" i do nazwy na końcu dodajesz .html
@edit @[Agnieszk4n] Już wiem chyba w czym może tkwić problem gdy "podglądasz zmiany" w poście to ifram'y nie działają musisz dopiero zapisać post i wejść w niego tak jakbyś normalnie wchodziła w już istniejący.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2014 19:54 przez Hiuston.)
@[domin_dz] jak dodać na wordpresie ten odnosnik do dokumentu?
This file type is not allowed. Please try another. jestem blada w tym co do mnie piszecie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2014 20:01 przez Agnieszk4n.)
(05-01-2014 20:13)Agnieszk4n napisał(a): nie działa , nie wiem może coś źle robie.
A spróbuj w Wordpress'ie włączyć edytor html i wtedy wkleić ten pierwszy kod, sprawdziłem na Joomli i jak wkleje w graficznym edytorze kod html to nie działa, białe pole. Jak wklejam w edytorze html, wtedy działa normalnie.