Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-01-2014 15:50)rozekrr napisał(a): Zastanów się o czym Ty sam już piszesz, raz jest to html, innym razem blogger. Wyżej podałem Ci link a admin nawet zacytował co masz wykonać, jeżeli zrobisz to dobrze to zadziała na 100%, innej opcji nie ma
Nie jedną stronę tylko ma stronę główną i podstrony.
Odpowiedź miałeś już nie raz podaną:
Cytat:Wklej kod poniżej na każdej stronie do zablokowania Uwaga! Nie umieszczaj kodu w głównych częściach strony jak nagłówki bądź stopki. Zalecamy wklejenie kodu w treść artykułu. Zwróć jednak uwagę, aby ta część w która wkleisz nie była prezentowana na innych stronach, np. w formie skrótu. W Wordpress upewnij się, że kod jest umieszczony za znacznikiem <--More-->
Nie prościej zrobić aby gateway otwierał się po kliknięciu w link albo w grafikę?
Czytanie ze zrozumieniem się czyta po raz kolejny, przecież sam admin i ja tłuczemy Ci to, nie masz wstawiać tego w head tylko w treści artykułu
"Nie umieszczaj kodu w głównych częściach strony jak nagłówki bądź stopki. Zalecamy wklejenie kodu w treść artykułu."
Na 1 stronie tematu podany link z małym faq, wszystko napisane, ba! nawet zacytowane, wystarczy tylko dobrze czytać.
(04-01-2014 08:15)rozekrr napisał(a): Czytanie ze zrozumieniem się czyta po raz kolejny, przecież sam admin i ja tłuczemy Ci to, nie masz wstawiać tego w head tylko w treści artykułu
"Nie umieszczaj kodu w głównych częściach strony jak nagłówki bądź stopki. Zalecamy wklejenie kodu w treść artykułu."
Na 1 stronie tematu podany link z małym faq, wszystko napisane, ba! nawet zacytowane, wystarczy tylko dobrze czytać.
Nie jestem aż takim imbecylem i wklejam w treść artykułu, tak dokładnie jak to jest opisane. Sorki