Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Nie wypłacone pieniądze?

Autor Wiadomość
RE: Nie wypłacone pieniądze?
Sprawdź:
Oby tak było.
Zgłoszenie zostało przyjęte, ale jeszcze musisz dostać wiadomość od fires: "Pieniądze zostały wypłacone":) i wtedy możesz się spodziewać pieniędzy na koncieTongue oczywiście w godzinach przychodzącychSmile jeśli nie masz konta w MBankuSmile

tsubasan, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2013.
Spokojnie otrzymasz jak każdy, ja zlecałem 14 i dzisiaj już doszło na mBank.
dzisiaj tez vex bedzie wyplacal?
@[batman]
Jak codziennie
(16-12-2013 11:49)tsubasan napisał(a):  Zgłoszenie zostało przyjęte, ale jeszcze musisz dostać wiadomość od fires: "Pieniądze zostały wypłacone":) i wtedy możesz się spodziewać pieniędzy na koncieTongue oczywiście w godzinach przychodzącychSmile jeśli nie masz konta w MBankuSmile
czytałes wogóle pierwszy post co napisałem?? Na fires pisze mi że pieniądze zostały wypłacone..
Ja mam w mBanku i odrazu po komunikacie, ze zostaly wyplacone mam na koncie. Huh
to jakoś wybiórczo chyba wypłaty poleciały, bo zleciłem wczoraj na mbank i nawet mi nie zmienili statusu na wypłacony, mam tylko że zgłosiłem wypłacenie środków
(16-12-2013 12:18)creativeD napisał(a):  
(16-12-2013 11:49)tsubasan napisał(a):  Zgłoszenie zostało przyjęte, ale jeszcze musisz dostać wiadomość od fires: "Pieniądze zostały wypłacone":) i wtedy możesz się spodziewać pieniędzy na koncieTongue oczywiście w godzinach przychodzącychSmile jeśli nie masz konta w MBankuSmile
czytałes wogóle pierwszy post co napisałem?? Na fires pisze mi że pieniądze zostały wypłacone..

Oj to przepraszamSmile Mój błąd. PozdrawiamSmile

tsubasan, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2013.
(16-12-2013 12:25)elbowndg napisał(a):  to jakoś wybiórczo chyba wypłaty poleciały, bo zleciłem wczoraj na mbank i nawet mi nie zmienili statusu na wypłacony, mam tylko że zgłosiłem wypłacenie środków
Nie jesteś sam Smile
Odpowiedz