Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zgłoszenie zostało przyjęte, ale jeszcze musisz dostać wiadomość od fires: "Pieniądze zostały wypłacone":) i wtedy możesz się spodziewać pieniędzy na koncie oczywiście w godzinach przychodzących jeśli nie masz konta w MBanku
(16-12-2013 11:49)tsubasan napisał(a): Zgłoszenie zostało przyjęte, ale jeszcze musisz dostać wiadomość od fires: "Pieniądze zostały wypłacone":) i wtedy możesz się spodziewać pieniędzy na koncie oczywiście w godzinach przychodzących jeśli nie masz konta w MBanku
czytałes wogóle pierwszy post co napisałem?? Na fires pisze mi że pieniądze zostały wypłacone..
to jakoś wybiórczo chyba wypłaty poleciały, bo zleciłem wczoraj na mbank i nawet mi nie zmienili statusu na wypłacony, mam tylko że zgłosiłem wypłacenie środków
(16-12-2013 11:49)tsubasan napisał(a): Zgłoszenie zostało przyjęte, ale jeszcze musisz dostać wiadomość od fires: "Pieniądze zostały wypłacone":) i wtedy możesz się spodziewać pieniędzy na koncie oczywiście w godzinach przychodzących jeśli nie masz konta w MBanku
czytałes wogóle pierwszy post co napisałem?? Na fires pisze mi że pieniądze zostały wypłacone..
(16-12-2013 12:25)elbowndg napisał(a): to jakoś wybiórczo chyba wypłaty poleciały, bo zleciłem wczoraj na mbank i nawet mi nie zmienili statusu na wypłacony, mam tylko że zgłosiłem wypłacenie środków