Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
tak, miałem włam na konto i dlatego te oszustwa. Ktoś tutaj wyżej dobrze napisał. Czy za marne 60zł miałbym tracić konto na zarabiam.com ? Pomyślcie. Po uzgodnieniu kilku szczegółów z Coristo dostałem unbana. Sprawa pójdzie dalej na policję.
to było tak, że jak wróciłem z zajęć koło 15.30, nie mogłem zalogować się na konto a widziałem, że pr3tor jest dostępny.Sprawdziłem profil i zauważyłem, że zrobił temat o pożyczkę i nie zdążyłem już zareagować, ponieważ w temacie dodał posta jako nieaktualne.. Z mojej strony mogę tylko przeprosić i nie potrafię wytłumaczyć tego włamu. Do teraz nie wierze, że ktoś wbił na moje konto..
proszę bardzo... a może właściciel tego konta sam oszukał, a teraz próbuje się wymigać... Jemu można uwierzyć we włamanie na konto, a np. 123mamut od razu musi być w 100% winny...