Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-12-2013 21:15)Boguśś napisał(a): Specjalnie zalozyles to konto aby sam sobie komentarz napisac ?
Byłbym totalnym idiotą -.- Pan wyżej kupił odemnie 1100 kodów i napisał, że mnie poleca. Jeśli to Ci nie wystarczy to poproś admina żeby sprawdził IP, mam stałe więc problemu z odróżnieniem nie będzie
(07-12-2013 21:28)Stalmer napisał(a): Kupiłem kody płacąc przez allegro.
Póki co polecam świetny kontakt ze sprzedającym, ale zobaczymy jak z działaniem kodów 2
(07-12-2013 21:28)Stalmer napisał(a): Kupiłem kody płacąc przez allegro.
Póki co polecam świetny kontakt ze sprzedającym, ale zobaczymy jak z działaniem kodów 2
Działają napewno
powiem tak
to są kody z ruffles - przez moje ręce przeszło ich już ok 10 000 tys...
zdarzają się kody "zrealizowane" pomimo, że zostały wygenerowane prosto z ruffles (powiedzmy, że jest to ok. 4-6 % wszystkich kodów).
Nie mniej polecam i prosze nie pisać głupot, że kolega sam sobie wystawia komentarze.
ps. warrrkek - czy oferta dalej ważna ? kupiłbym znowu "troszkę" ;-)
Aktualnie jestem w posiadaniu jedynie 300 kodów, jeżeli chcesz zakupić większą ilość musisz poczekać do jutra, a w najgorszym wypadku, do poniedziałku.