Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
ClickBack - Kliknięcia Lubię to! wymieniaj na nagrody!

Autor Wiadomość
RE: ClickBack - Kliknięcia Lubię to! wymieniaj na nagrody!
Sprawdź:
Pewnie nowe konto i non stop klikales .. Facebook strasznie teraz na to napiera...
ciągle klikałem i pisze, ze konto nie istenieje
Bo bana dostales ..
Czyli tylko z jednego dnia moge wymienic pkt na nagrody ..??
Troche lipa bo watpie zeby konto nie dostalo bana przy 1k klikach w ciagu jednego dnia ..
kurcze moji znajomi przepadli!
Tak tylko z jednego dnia możesz wymienić.

Też wczoraj zbierałem na fake koncie Facebook i miałem nie całe 600 punktów i blokada czynności na 30 dni nastąpiła, trzeba znów prosić o reset i jechać na nowym koncie Facebook.Sad
Co 1h nabic te 50 + to by ban nie polecial... A jak trzeba codziennie na nowo zbierac to masakra ;/
@Edit
Super jak by zrobili reset co niedziele.. Napisalem juz im ta propozycje , zobaczymy co z tego bedzie.
Glosy: aero2 (+1)
No co niedziele było by najlepiej, też napisze w tej sprawie.

Przez tydzień to by się dużo tysięcy punktów uzbierało, nawet jak facebook da blokadę to reset i od nowa zbieramy kliknięcia.Smile
Hah.. Chce sprawdzic czy odpisali w frajerzy moj post usuneli..
Teraz napisałem po tobie, ciekawe co odpiszą.Lol
Ja robiłem ponad 1200-1600+ kliknięć dziennie i nie dostawałem blokady (tylko strony mi się do klikania skończyły Big Grin ) Zamówiłem myszkę która idzie dość długo (ale myślę że to przez święta & dni wolne), dzisiaj jeszcze status zmieniły słuchawki douszne i mini odtwarzacz mp3 (zamówione 6-7 listopada). Lol

@edit ogólnie mam jeszcze 2x konto na likeplus z fake kontami(bez weryfikacji) i ja mam blokady klikania od 160 kliknięć tylko na około godzinę a nie na 30 dni jak wy :O

@2edit dziennie resetują się tylko kliknięcia punkty zostają Wink
Odpowiedz