Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Forumowe Prefixy

Autor Wiadomość
RE: Forumowe Prefixy
Sprawdź:
(11-11-2013 13:54)rozekrr napisał(a):  Admin, na jasnym themie wygląda to źle, chociażby dolna tabelka z najnowszymi postami http://screenshooter.net/7724323/cqoqtfj widok tematu np. poradnik wygląda podobnie, zielony pasek z napisem na całą stronę, zrób coś z tym Wink

ah zapomniałem o jasnym, tam cssu nie było, już przerabiam.

(11-11-2013 15:37)MrocznyKILL napisał(a):  Prefiksy w działach "Buxy oraz Surfbary" oraz "Zbiór serwisów zarobkowych": [Płaci] , [Pod lupą]

Nie ma najmniejszego sensu, jak nie płaci to trafia do scamu, nie ma najmniejszego sensu takie oznaczenie, w buxach prefixów nie będzie.

(11-11-2013 16:42)diabloo07 napisał(a):  Moim zdaniem prefix "Poradnik" w dziale "Poradniki" to masło maślane. Jak proponowałem Ci prefixy "Kupię", "Sprzedam" itp. to mówiłeś, że wystarczy nazwa działu, więc w tym wypadku jest tak samo.

Masz racje, w temacie strefy też o tym rozmawialiśmy, faktycznie to bezużyteczne było. Mogę go skasować w tym dziale, generalnie dodałem go by w ogólnych statystykach na stronie głównej uzyskać efekt który bardziej podkreśli te poradniki.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Naprawione

Before jasny: [Obrazek: image.jpg]

Before mobilny: [Obrazek: image.jpg]

After jasny: [Obrazek: image.jpg]

After mobilny: [Obrazek: image.jpg]

U mnie dalej w dziale poradników (innych nie sprawdzałem), wyświetlają się prefixy bez css Wink
ctrl + r - i po problemie.

U mnie na telefonie już wszystko jest dobrze.
(11-11-2013 16:42)diabloo07 napisał(a):  Moim zdaniem prefix "Poradnik" w dziale "Poradniki" to masło maślane. Jak proponowałem Ci prefixy "Kupię", "Sprzedam" itp. to mówiłeś, że wystarczy nazwa działu, więc w tym wypadku jest tak samo.

Nie do końca bo jak ktoś szuka poradnika to nie da prefixu poradnik Tongue
(12-11-2013 22:47)JuNiOrSoDa napisał(a):  

Nie do końca bo jak ktoś szuka poradnika to nie da prefixu poradnik Tongue

Diablo miał na myśli dział: http://zarabiam.com/Forum-Poradniki-doty...ternet-279
a tam akurat są same poradniki Smile

Glosy: JuNiOrSoDa (+1)
Dokładnie Wink
Zwracam honor Wink
(12-11-2013 09:45)Admin napisał(a):  
(11-11-2013 15:37)MrocznyKILL napisał(a):  Prefiksy w działach "Buxy oraz Surfbary" oraz "Zbiór serwisów zarobkowych": [Płaci] , [Pod lupą]

Nie ma najmniejszego sensu, jak nie płaci to trafia do scamu, nie ma najmniejszego sensu takie oznaczenie, w buxach prefixów nie będzie.

Nie zgodzę się z Tobą dział buxy zdecydowanie potrzebuje takich prefiksów... Płacących i względnie pewnych jest naprawdę nie wiele. Większość to nie sprawdzone nowości i tu miałby swoje zastosowanie prefiks "Pod lupą"

Odpowiedz