Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wybrana nagroda to: Słuchawki MEGABASS. Koszt 3900
Wszystko zależy od capche'a. Jednym trafi się łatwy innym gorszy. Moim zdaniem powinny być tam same cyfry bo ja nie mam zamiaru domyślać się jaka tam literka jest... bez sensu.
To było żałosne... @ razy kodu nie przepisałem poprawnie, bo nie było nic widać. Chciałem więc inną nagrodę a tutaj po dosłownie 30sec trwania restocku już mnie wywaliło i nie dało się wziąć żadnej nagrody... nawet laserka ;/
I po co mi 100 000 pkt jak i tak wygrywam nagrody poniżej 10 000 pkt ,.....
Nom.
Ja się z kimś licytowałem o mp4 ale chciałem sobie zostawić 14.500 na pendrive ale ktoś za dużo podbił i by nie starczyło na 2 nagrody
(31-10-2013 21:39)12345a napisał(a): To było żałosne... @ razy kodu nie przepisałem poprawnie, bo nie było nic widać. Chciałem więc inną nagrodę a tutaj po dosłownie 30sec trwania restocku już mnie wywaliło i nie dało się wziąć żadnej nagrody... nawet laserka ;/
Hehe ja mam słabego kompa mi strona się 2 sekundy odświeża a zdążyłem wziąć laser mimo tego że 2 razy przepisałem całą captche Najpierw głośniki następnie pendrive chciałem Ale już nie było nagród... W poprzednim restocku też tak miałem, że za 3 razem zgarnąłem słuchawki (te duże)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2013 21:44 przez Pawlak093.)