Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Typy oraz Surebety by SweetSensi

Autor Wiadomość
RE: Typy oraz Surebety by SweetSensi
Sprawdź:
Wcześniej było to pytanie, czy surebety bierzesz ze strony czy sam wyszukujesz ??? Jeśli ze strony to czy ją ujawnisz??
No własnie najgorsze są chyba te wpłaty i wypłaty, z którymi musisz się męczyć jeśli masz na początku niski budżet Rolleyes A z czego korzystasz, bank, skrill, czy neteller?

Ratchet, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Stron jest mnóstwo jeśli chodzi u serebety, zazwyczaj są to przypadkowe. Głownie przelewy bankowe.

@edit:

Spójrzcie na dzisiejsze wyniki ;/
Będę śledził Twoje surebety, mnie taki mały zysk, nie satysfakcjonuję i lubię ryzyko, dlatego pewnie będę się swoich trzymał, ale można czasami spróbować. Powodzenia życzę. Big Grin

[Obrazek: 829201b2f1a099a28906290a06375817]

Poradnik LTC
@[SweetSensi],

zaglądam w temat regularnie, ale przez to że edytujesz pierwszy post, zamiast dodawać kolejne - nie mam notyfikacji o tym, że coś zrobiłeś (obstawiłeś).

Rozumiem Twoją niechęć do SPAM-u, ale jeśli mamy Cię czytać (a niektórzy by chcieli) to trzeba jakoś dawać o sobie znać. A podejrzewam, że PW do zainteresowanych za każdym razem wysyłał nie będziesz. Smile Teoretycznie sam mógłbym patrzeć co jakiś czas, czy coś zmieniłeś ale to mija się z celem... Chyba wiesz, co mam na myśli. Smile
Sory że się wpycham ale dość spory % z tego surebetu jest

Singapore - Syria 15.10.2013 --> około 10% zysku
Singapore - 262*4,2
X - 306*3,6
Syria - 432*2,55
bet365

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
@Traw3k
W porządku, będę dodawał nowy post oraz edytował pierwszy, aby nowi mogli zobaczyć statystyki i aktualne typy oraz surebety, a starzy na bieżąco byli informowani Smile

@Klin

Czy ten cały surebet jest u bukmachera bet365 ? Bo wtedy musielibyśmy mieć chyba 3 konta, tak mi się bynajmniej wydaje Smile

Typ na dziś:

Dziś postaramy się odrobić wczorajszego typa Wink

Sandefjord - Mjondalen
@Sandefjord 2.15
Stawka: 150 zł

Surebet na dziś:

Hiszpania U21 - Węgry U21
Over/Under 3,5
@Under Expekt (Betclic) 2.00
Stawka: 265,00 zł
@Over Marathon 2.26
Stawka: 235,00 zł

Razem: 500 zł
Zysk: 6 %

Przepraszam za takiego surebeta, ponieważ nie znalazłem nic lepszego na dziś, a ma bardzo mały procent. Grosz do grosza ... Smile
Raczej cos ci sie pomylilo. 1. Nie mozna miec 3 kont u jednego buka na jedno IP (chyba) 2. Po co 3 konta? Na jednym koncie masz tysiaka i stawiasz te 3 typy. Niewazne ktory wejdzie, i tak bedzie zarobek rzedu 100zl.

edit: luknalem na ten mecz i w tej chwili kurs na Syrie jest 1.73 czyli po surebecie. Zastanawie mnie czy byl 2.25 i bet365 ogarnelo czy to po prostu twoj blad.
Grając surebeta u jednego bukmachera narażasz się na straty, mają zapis w regulaminie o tym Smile
Dlatego odradzam grania wszelkich surebetów u tego samego bukmachera Wink
Odpowiedz