Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A to nawet chyba nie trzeba lajkować tego. Wystarczy spojrzeć w rozszerzenie pliku i już mamy nazwę. Tak jest przynajmniej w zdecydowanej większości przypadków. No ale jak ktoś chce tam mieć "bliżej" ten plik no to musi polajkować.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2013 15:48 przez Paradoks.)
Odp: RE: Poradnik PPA - Najlepsze nisze z cleanfiles
(11-10-2013 20:03)vankosiara napisał(a): Po chwili wywala mi błąd netframework'a.
Mam win7 x64 i zrobiłem aktualizacje 4 i nadal wywala błąd ;_:
Może brak optymalizacji pod x64 systemy?
panie ale to pokazuje tak oklepane nisze ze nawet szkoda, niewiem jak dla was ale kopiowaniem daleko sie nie zajdzie ja od zawsze sam wymyslam tak jest szybciej i latwiej nie zawsze sie trafi na super nisze ale lepsze to niz liczenie ze drugi koles za mnie to wymysli a ja odgapie i zarobie setki $$$$
(12-10-2013 09:45)bodek7654 napisał(a): panie ale to pokazuje tak oklepane nisze ze nawet szkoda, niewiem jak dla was ale kopiowaniem daleko sie nie zajdzie ja od zawsze sam wymyslam tak jest szybciej i latwiej nie zawsze sie trafi na super nisze ale lepsze to niz liczenie ze drugi koles za mnie to wymysli a ja odgapie i zarobie setki $$$$
Ja tam szukałem nisz po konkurencji i nie dawno mi było $1200 w all time earnigs w 3 miesiące
Kwestia promowania i wiarygodności. Możesz nawet aimbot'a do CS'a promować a czasem Ci ktoś może pobierze o ile dobrze wypromowałeś