Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak byłem mały to chciałem być policjantem ale nie takim dzielnicowym Mietkiem tylko pracować w kryminalce
Teraz chcę zostać readktorem jakiejś gazety typu ; CD-Action; PC World; Komputer Świat i Cyber Mycha
Albo zostać grafikiem, obrabiać filmy, dodawać efekty etc. w jakimś studiu gier lub twórców Anime
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2013 11:44 przez vankosiara.)
Ja kiedy byłem mały chciałem zostać śmieciarzem takim co jeździ śmieciarką.
Później spodobał mi się zawód strażaka i tak w sumie zostało, mimo dorabiania jako kurier-kierowca nadal chcę być zawodowym strażakiem, obecnie zbieram na kurs prawa jazdy kat. C i szkolenie z zakresu ratownictwa drogowego i obsługi sprzętu ciężkiego. Mam nadzieję, że mi się uda.
Osobiście jak byłem mały to chciałem zostać lekarzem, ale jak ogarnąłem co trzeba przebyć, żeby zdobyć ten zawód, a na dodatek jak wziąłem pod młotek moje umiejętności to zrezygnowałem
(30-09-2013 18:19)Max998 napisał(a): Ja kiedy byłem mały chciałem zostać śmieciarzem takim co jeździ śmieciarką.
Później spodobał mi się zawód strażaka i tak w sumie zostało, mimo dorabiania jako kurier-kierowca nadal chcę być zawodowym strażakiem, obecnie zbieram na kurs prawa jazdy kat. C i szkolenie z zakresu ratownictwa drogowego i obsługi sprzętu ciężkiego. Mam nadzieję, że mi się uda.
też kiedyś chciałem zostać śmieciarzem a puzniej szambiarzem