Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Do nowych gier wystarczy.
Procek i5 w turbo da rade zwłaszcza z 8 GB ramu.
Karta zła nie jest 2 GB i podobno dużo lepasza od Radeona o podobnych parametrach.
Tylko 1,4 GHz procek ? słabo, nie wzięłabym tylko szukała czegoś z lepszym prockiem. Jeszcze dysk ma tylko 5400 obrotów to będziesz miał muła, bo mi czasem ten dysk przeszkadza, że taki wolny A co do karty to akurat mam lenovo y580 z 2 kartami i póki co nie narzekam, zawsze gry odpalam na gt 660m i wszystko na full detalach chodzi
błyszcząca tyle że bardziej się brudzi i gdy słońce pada na ekran to widzisz się jak w lustrze dlatego matowa > błyszcząca ale powiedzmy to go nie dyskwalifikuje
Ja mam z błyszczącą i dokładnie jest tak jak pisze Bolt, ale mi to w graniu zupełnie nie przeszkadza, bo nie dostrzegam siebie podczas grania, a nawet podczas przeglądania neta nie zwracam kompletnie na to uwagi, bo sie nie rzuca mi w oczy
PS. No ten lapek co podałeś już ma lepszą konfigurację niż te poprzednie, choć jak ja szukałam lapka to wyczytałam że karty pokroju 630/720 to karty biurowe, a nie do gier.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-10-2013 10:42 przez kuleczka91.)