Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Format kompa » Za każdą pomoc ++++++++

Autor Wiadomość
RE: Format kompa
Sprawdź:
fail Smile
Wypalasz plik iso na płycie, tzn iso to obraz płyty. Odpalasz clone cd czy co tam używasz i wypal obraz płyty

xD
dX
Glosy: WazzaP (+1)
Jeżeli się nie mylę musisz zgrać na płytę "obraz płyty" http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1218591.html

@edit

nie ma to jak odświeżyć pierwszą stronę tematu czy ktoś nie odpisał i nie zauważyć że już jest druga
Za pierwszym razem poszło dobrze, lecz zczaiłem się, że robie coś chyba źle i w trakcie chyba jakiegoś kopiowania, przerwałem, no i teraz za każdym razem jakby nie chciało czytać płyty.. Miga kilkanaście razy: _ , a następnie przechodzi dalej do włączania komputera.. Co robić? Zaczynam się załamywać Big Grin
Masz jakiegoś pendrive to pobierz program: http://www.instalki.pl/programy/download...Flash.html i postępuj zgodnie z instrukcjami programu. Następnie ustaw w biosie bootowanie First: USB zapisz i wybierz pierwszą opcję kiedy wszystko się sformatuje wybierz drugą opcję i zainstaluj windowsa. Po instalacji windowsa możesz wyjąć pendrive. Pozdrawiam!
Nie wiem co się teraz dzieje, ale net nie chce działać. Tak, jakby niektóre rzeczy zostały usunięte, np. w 'Połączenie sieciowie' nic nie mam, kompletnie czysto..
Zainstaluj sterowniki do karty sieciowej, pewnie jest zintegrowana z płytą główną, więc do płyty głównej. Do tego potrzebujesz sterowniki do karty graficznej oraz dźwiękowej.
Na starej "kopii" systemu" czy już na nowej?
A jest jakiś inny sposób? Bo nie pamiętam jakie dokładnie bym musiał ściągnąć, a nie mam Everesta.
Jak ja bym chciał pozbyć się tego windowsa i zacząć wszystko od nowa.. /olol

P.S.
O co chodzi z tymi kopiami? Nie robiłem żadnych kopii..
Chodzi o to czy masz problem(y) na starej wersji systemu czy już po formacie - nowym
Na starej wersji, nie udało mi się zrobić formata. Jedyne to co mi się udało zrobić to jakieś kopiowanie do jakichś 30%..Wink
Odpowiedz