Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tylko pamiętajcie jak potwierdzacie numer telefonu od razu pytajcie się czy można po polsku rozmawiać, bo ja się trudziłem po ang trochę i dopiero potem mi powiedział, że po polsku też można
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2013 16:59 przez kombat123.)
UP@ Na stronie jest wiele gier więc każdy napewno sobie coś wybierze Jeżeli chciał by ktoś coś zakupić to prosił bym poprzez ten link https://www.g2a.com/r/mayhen-10 Wielkie dzięki. Cya in game.
Nie polecam Goldmine. Na 34 akcje kupna TYLKO 7 zostało naliczonych. Strona r*cha strasznie gdy napisałem do supporta on powiedział, że nie idzie nic z tym zrobić i jest to wina użytkowników którzy kupują, ale nie płacą <facepalm>. Zrozumiał bym 5 ale 27 osób kliknęło kup i nie zapłaciło? Słaba historyjka.
Ale lipa dałem link koledze do pacca na Tibi w październiku, kupił za 8.99€ a ja nie wiedziałem o tej akcji.. zupełnie losowo tą stronę wziąłem
Miałem €3.93 do reedem, dostawałem nawet maile ale już jest za późno bo są 3 miechy na odebranie..
Ale dziwne bo mi nabija jakieś transakcje i mam 1.16€ do wypłaty: