Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
( SCAM ) TUNES Barre – nowiutki Surfbar » ruszył 02.09.2013

Autor Wiadomość
RE: TUNES Barre – nowiutki Surfbar
Sprawdź:
No to serwis jest po "liftingu" i śmiga aż miło.

Dzisiaj trafiłem w TBGrilleBonus 20 000 pkt. Huh
(11-09-2013 15:44)papajaz69 napisał(a):  No to serwis jest po "liftingu" i śmiga aż miło.

Dzisiaj trafiłem w TBGrilleBonus 20 000 pkt. Huh
Gratulacje Huh

A ze strona ciagle sa problemy Sad
Co prawda naprawiaja je, ale troche to zniecheca Undecided

Nie odpowiedziales mi, a nie moge znalezc na stronie - jak wygladaja przeliczniki w zaleznosci od vip?
Promocyjny okres VIP1 już mi się skończył i nie wiem, czy inwestować w ulepszenie konta - po ostatniej przerwie technicznej jestem "w plecy" na jakieś 22 000 pkt. Tyle mi zniknęło i nie chce wrócić. Podobno maja to wszystko poprostować - zobaczymy. Jeszcze chwilę poczekam, poobserwuję - może coś drgnie.

Eminey - przelicznik jest uzależniony od poziomu VIP. Teraz nie ma jak tego sprawdzić - ciągle stawiają na nogi te zakładkę.
Pisales do supportu?
Wiem, ze to nie fortuna, ale troche slabo dac sie naciagac na 2.2 dolara :/

Skoro VIP1 Ci sie skonczyl, to jaki masz przelicznik teraz?
Ja mam jeszcze VIP 1 : 0.1 € / 1000 pkt i na wszelki wypadek wszystko zamieniam na kase, zeby ewentualnie kupic vipa.
Support odpowiedział. Skrótowo: Była awaria. Chwilowo sę w "czarnej du...ie" i raczej "zniknięte" punkty nie wrócą. Kupiłem tego VIP-a i zobaczymy jak to dalej pójdzie.

Surfbar naprawdę mi się podoba i po zlikwidowaniu wszystkich usterek powinien fajnie zarabiać
Czekamy na jakieś dowodziki Wink

Biorąc pod uwagę fakt, że dopiero co ruszył to zapewne jeszcze trochę poczekamy... na te dowodziki, oczywiście...

Po śmierci "dolarka" większość userów jest "pogniewana" na surfbary. A szkoda.
(15-09-2013 19:10)papajaz69 napisał(a):  Biorąc pod uwagę fakt, że dopiero co ruszył to zapewne jeszcze trochę poczekamy... na te dowodziki, oczywiście...

Po śmierci "dolarka" większość userów jest "pogniewana" na surfbary. A szkoda.

dolarek scam a naiwnych rejestrujących się nie brak niestety
zamiast dzieci zająć się takimi nówkami to walą do scamu i to jest porażka
Wyjasnij mi jedno, co Ci daje ten Vip?

Tyle samo punktow z bara i ten sam przelicznik na euro, nawet za za poleconych tez to samo.
Z tego, co widze, to przejscie z VIP 0 na VIP 1 daje tyle, ze masz 1 grille i 1 tickets bonus wiecej.

Jak patrze na moje gry, to srednio wyciagalem z nich 250-300 dziennie. To miesiecznie daje 7500-9000 punktow (0.75 - 0.9 euro), a vip1 kosztuje 1.5 euro. Gdzie tu interes?

No chyba, ze ktos ma farta i wygrywa wiecej. Tyle, ze na liscie ostatnich zwyciezcow jest wiekszosc takich, jak ja...
Po miesiącu będę wiedział - liczę własnie na gry. Inwestycja niewielka a da mi pewien pogląd.... Teoretycznie jeden dobry strzał w miesiącu może sprawić, że inwestycja stanie się opłacalna. Zobaczymy...
Wątek zamknięty