Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zrobiłem 2 programy w VB, nagrałem im filmy i je wrzuciłem
Trochę poflagowałem 2
Nie zbierałem punktów nigdzie i niczemu jeszcze nie robiłem promocji
Today's download earnings $11.90
Yesterday total earnings $0.00
Month's total earnings $32.45/$150
Bardzo fajny dzień!
Wpadł porządny lead: AUSTRALIA $8.64
Zmotywowało mnie to i zrobiłem nieco więcej niż codziennie. Myślę, że nowe hacki się przyjmą i będę coraz częściej kręcił takie dniówki
Na jutro planuję zbieranie PKT, aby dać kopa każdemu filmikowi oraz flagowanie konkurencji z wszystkich kont jakie mam
Odkopałem jakiś filmik ze starą niszą wrzucony 13 lipca (!), myślałem że był sflagowany i już go nie ma a tu proszę.. czasem miałem z niego leady i mnie to dziwiło. Dałem mu nieco kopa w górę
Pomagałem koledze w ogarnięciu blogów (wkręciłem go w PPA)
Today's download earnings $12.17
Yesterday total earnings $11.90
Month's total earnings $44.62/$150
I znów bardzo fajny dzień!
Jakiś uparty fin:
Kod:
2013-09-11 21:56:09 upshare.org FINLAND $5.10
2013-09-11 21:50:56 upshare.org FINLAND $4.32
Szczerze to wątpie w 150$ lecz.. CZEBA NAPJERDALAĆ
Na jutro:
- 4 lekcje z przedmiotów zawodowych więc zbieram pkt na kompie
- Do domu wrócę dopiero około 17 i będe zmęczony (basen) więc nie wiem co dalej..
- Może dla czillałtu sobie popykam coś w VB
Dostałem skromną wypłatę (13.04$) Kupiłem domenę na 1&1 i wysłałem przelew, pewnie jutro dostaną i zacznę dodawać posty
Postawienie bloga z jedną niszą i wrzucenie promo-filmu na yt
Zrobiłem fanpage dla bloga
Today's download earnings $2.22
Yesterday total earnings $12.17
Month's total earnings $46.84/$150
Klikałem, klikałem te punkty, sprawdzałem FC czy nic nie wpadło i nawet nie zauważyłem, że dostałem wypłatę 23 zł jestem winien koledze, za 12 z hakiem kupiłem domene no i zostało mi 5 zł na piwo xD
Wpadł dzisiaj lead z Rosji za 0.06$ Z nowej niszy wrzuconej 3 dni temu
Na jutro:
- Podpięcie nowej domeny pod bloga
- Nabijanie lajków do fanpage bloga
- Ogólnie planuję nocke z piątku na sobote :> Chcę dodać jak najwięcej postów oraz dopracować bloga z nową domeną
- Załatwiłem sobie kolege grafika, który zrobi mi logo (i nie tylko) na bloga
Próbowałem podpiąc domene z 1and1 pod hosting na hostingerze lecz udaje mi się jedynie przekierowanie zrobić..
Postawienie bloga z jedną niszą i wrzucenie promo-filmu na yt
Wstawiłem nowe logo na bloga (jeszcze to nie jest to, ale niech będzie narazie)
Dodałem dwa posty i wtyczke facebooka
Today's download earnings $2.42
Yesterday total earnings $2.22
Month's total earnings $49.26/$150
Nie wierzę w zabobony ale dzień był bardzo pechowy.. Od problemów z domeną przez zacięcie się przy goleniu po przymus przeprowadzki (tak, muszę się przeprowadzić w przyszłym tygodniu).. Przynajmniej w zarobkach nie było 0.00 i nie usunięto mi filmików ;P