Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: PPA - duzo wejsc na link z downloadem i 0 pobrań
ja od kilku dni na okolo 70 wejsc w linki na dzien lapie jedno pobranie i ciagle rosnie, wiec czym wiecej poswiecisz na promocje, youtube, tym wiecej wejsc bedziesz miec
(26-08-2013 14:10)comanche napisał(a): ja od kilku dni na okolo 70 wejsc w linki na dzien lapie jedno pobranie i ciagle rosnie, wiec czym wiecej poswiecisz na promocje, youtube, tym wiecej wejsc bedziesz miec
Fajnie jeszcze jak Google dołączy i poleci na pierwsza stronę to kasa sama leci ale to przy dzisiejszym algorytmie jest małostkowe, sam doświadczyłem tego ale po tej zmianie kasa poszła w dół i potem tylko liczyłem na YT i tam promowałem ale ban poleciał i wszystko się zrypało
Ja dla śmiechu opublikowałem na jakimś dużym polskim filmowym serwisie informacje z pobraniem w dobrej jakości filmu Szybcy i Wściekli 6 (przed premierą) weszło coś ok. 400 ludzi bez pobrania. Więc czasem kliki to nie wszystko.