Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak to wysłane ? To z kąt masz mój adres ? Zająłem 2 miejsce w konkursie i coś mi nie wiadomo o nagrodzie.
Proszę mi teraz nie wmawiać że ktoś innych wyprzedził mój login" bartus1_129" więc na jaki adres wysłałeś te nagrody.? Więc powiedz chociaż prawdę a nie jeszcze kłamiesz.
(23-09-2013 06:38)embart0 napisał(a): Jak to wysłane ? To z kąt masz mój adres ? Zająłem 2 miejsce w konkursie i coś mi nie wiadomo o nagrodzie.
Proszę mi teraz nie wmawiać że ktoś innych wyprzedził mój login" bartus1_129" więc na jaki adres wysłałeś te nagrody.? Więc powiedz chociaż prawdę a nie jeszcze kłamiesz.
A to niestety kolego... W niedzielę 15.09.2013 o godzinie 10.01 oglądałem wszystkie zgłoszenia, kto ma ile udostępnień i niestety nie zajołeś 2 miejsca jak i nawet 3... Jak to bywa przed samym końcem się wszystko rozkręcało.