Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Komentarze YT

Autor Wiadomość
RE: Komentarze YT
Sprawdź:
Jak chcesz jechac na samych komentarzach bez lajkowania to raczej wymagany jest VPN + dużo kont + regularne czyszczenie cookies.
Jesli chodzi o lajkowanie komentarzy to potrzebne są prywatne proxy, najlepiej płatne.

Wazne aby sprawdzac co kilka komentarzy czy yt nie zghostowało konta, bo wtedy te komentarze są widoczne tylko dla Twojego IP.
Jeśli tak jest wystarczy wyczyscic wszelkie cookies łącznie z adobe flash cookies ccleanerem.
Sprawdzac to mozna na bierząco przy uzyciu np. TORa.
Ja tak tylko dla rozejrzenia się wstawiłem komenta pod 8 filmami yt i 2 vimeo zobaczymy, jak coś wpadnie to jadę na maksa.
Czy sa jakies wgl darmowe boty do tego?

Sory jesli bylo pytanie ale pisze z tel i cos cofnac nie chce...
nie ma i mam nadzieje że nie będzie Tongue
Glosy: Dennisek78 (+1)
(25-08-2013 18:12)Boguśś napisał(a):  Czy sa jakies wgl darmowe boty do tego?

Szukałem i nie mogłem znaleźć
(25-08-2013 18:12)Boguśś napisał(a):  Czy sa jakies wgl darmowe boty do tego?

VideoBay masz za 25 zl na miesiąc, to nie są jakieś duże pieniądze a poza tym mogą szybko się zwrócić Wink

Poradnik bardzo fajny, niby sprawa prosta i oczywista a mimo wszystko nie wpadłbym ;P repucik dla autora Wink
dobry poradnik trzeba będzie troche się zabawić w tą metodę
Witam
Sam korzystam z tej metody mam jedną uwage. Nie spamujcie nie wiadomo gdzie swoich nisz. dodawajcie komentarze do odpowiednich filmików, ludzie od razu widza że to spam. Jak jest dodawany 20 takich samych komentarz przez godzinę.
Co do programów miałem z dwa ale już nie działają. Jeśli znajdziecie jakiś działający NIE udostępniajcie go innym ponieważ zlecą się dzieci i bez opamiętania będą spamować co popadnie. Metoda zarobkowa szlak trafi.
A czy ktoś może mi wyjaśnić dokładnie na czym ta metoda polega/o co chodzi?

Ewentualnie jako rekompensata mogę napisać bota, bo z tego co widzę to ma to być zwykły klikacz więc trudne to nie będzie.
Jeśli chcesz to napisać w imacro to strona youtube wyłapie że używasz bota i blokuje dostęp do komentarzy
Odpowiedz