Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Coś w stylu MoneyStrategy

Autor Wiadomość
RE: Coś w stylu MoneyStrategy
Sprawdź:
W "Twoje strony" możesz dodać np fanpage na facebooku.

Lista kreacji -> nowa kreacja

Link tekstowy:
-docelowy adres url - wklejasz produkt z ceneo
-Wyświetlany tekst (anchor) - cokolwiek

Wygeneruje Ci trochę tekstu ze znacznikami. Wycinasz z tego sam link. W efekcie masz dokładnie to co napisałem wcześniej tylko musisz się więcej narobić Big Grin
I rozumiem, że jeśli ten link poślę po TSie to zarobki naliczy?
Tak. No i na ceneo trzeba czekać do 2 dni na aktualizację zarobków.
Można skrócić link ? Nie będzie problemu z zaliczaniem ?

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Nie próbowałem skracać, bo ceneo dobrze kojarzy się ludziom, nikt nie podejrzewa, że na nich zarabiasz Big Grin
Tutaj się zgodzę Smile Ceneo weryfikuje jakoś skąd nastąpiło przekierowanie ? Kliki nie muszą być ze strony/stron które podałem w serwisie ceneo ? Ile już tak zarobiłeś ? (o ile w tym siedzisz)

Pozdrawiam

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
(25-08-2013 10:17)Klin napisał(a):  Tutaj się zgodzę Smile Ceneo weryfikuje jakoś skąd nastąpiło przekierowanie ? Kliki nie muszą być ze strony/stron które podałem w serwisie ceneo ? Ile już tak zarobiłeś ? (o ile w tym siedzisz)

Pozdrawiam

Podbijam, bo to jest pytanie, które mnie głównie nurtuje w tym serwisie, pozdrawiam i liczę na odpowiedź doświadczonych w tym serwisie Smile
Nie zalicza (Ceneo) kolega kliknął i nic, dalsze propozycję?
aby zaliczyło klik w ceneo nie wystarczy w niego kliknąć aby zarobić należy zrobić prze klik np. reklamujesz gry komputerowe to osoba musi kliknąć w twój link po czym otworzy mu się strona ceneo z grami a następnie musi kliknąć w jakąś gre i wtedy dopiero zliczy 18 gr
Tak jak wyżej nie liczy się wejście w link tylko wejście w konkretną ofertę. Ma to swoje plusy. Jedna osoba wejdzie i zacznie buszować po ofertach i za każdy przeklik masz pieniądze. Np ktoś wszedł oglądać aparaty i obejrzał 20 więc zarobiłeś na nim 3,60 zł Big Grin

Ceneo zlicza z pewnym opóźnieniem więc nie od razu dowiecie się jaką popularnością cieszy się wasz link Smile

Trudno powiedzieć czy weryfikuje, bo ja zawsze dodaję strony na których umieszczam link - po co ryzykować bana Big Grin

Co do zarobków wszystko zależy gdzie zarabiacie. Ja wrzucam to na fanpage i jeśli pomysłowo opisze link to wpadnie nawet kilkanaście zł z jednego linku, ze średniego fanpage Smile
Odpowiedz