Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-08-2013 10:25)diesel1511 napisał(a): jak wysylam filmy na YT, najlepiej wysylac je na jedno konto czy na rozne?
Na konto główne nie wysyłaj zrób kanał w głównym kanale dzięki temu kanał ten pod kanałem zostanie usunięty jak zaistnieje taka sytuacja a kanał główny zostanie i możesz zrobić następny kanał
Chciałem dziś zrobić coś podobnego ale nie mam opcji założenia takiego "sub kanału" .Czy na pewno można mieć 2 kanały na 1 koncie ?
Jak jesteś zalogowany na głównym koncie YT to klikasz na swój nick i wywali ci
Mój kanał
Menedżer filmów
Subskrypcje
Skrzynka odbiorcza
Ustawienia
Przełącz konto
Wyloguj się
klikasz przełącz konto i klikasz wszystkie moje kanały i wyświetli ci się lista tych kanałów które są pod kanałami głównego kanału klikasz utwórz kanał i wpisujesz swój nick jaki chcesz i masz nowy pod kanał czy jest limit nie wiem ja mam teraz 5 pod kanałów głównego kanału jak mi usuną pod kanał to mogę sobie zrobić nowy i nie muszę zakładać nowego konta hehe
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-08-2013 16:24 przez MixKosa.)