Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj 300-500zł dziennie (easysub i nie tylko)
Sprawdź:
(11-08-2013 15:35)olo$ napisał(a): Surfer ja sprzedaje same źródło reklamy nie wydaje mi się żeby było tu co recenzować, po za tym przedstawiłem dowody na to ile zarabiałem więc o co kaman?
Mam ci nagrać film jak wchodzę na swoje konto bankowe bądź na easysub żeby potwierdzić że screeny są prawdziwe?
Pierwsza osoba - 50zł.
Mi nic nie musisz udowadniać, ja po prostu uświadamiam Cię że nikt normalny tego nie kupi.
Żyła złota, z której dziennie zarobisz 500 złotych sprzedajesz za 100 złotych, bez recenzji i żadnej wiarygodności Twojej osoby.
RE: Zarabiaj 300-500zł dziennie (easysub i nie tylko)
Ale ja na tej "żyle złota" już nie zarabiam bo kończę przygodę z tym serwisem i przerzucam się na coś bardziej opłacalnego. Jak nie kupi to jego strata ;]
Zarobków z dupy sobie nie wziąłem a skoro każdy nowy użytkownik na tym forum = oszust to grejt.