Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Przyznać się » Gruby hajs

Autor Wiadomość
RE: Przyznać się
Sprawdź:
06.08 był jego koncert?
A ma ktoś może powietrze którym oddychał to dobrze szło na allegro? Big Grin
a ja wole dzastina bimbera
Glosy: Boguśś (+1)
(13-08-2013 15:51)hertia napisał(a):  A ma ktoś może powietrze którym oddychał to dobrze szło na allegro? Big Grin

Powietrze ciągle się "miesza" więc teoretycznie powietrzem z Twojego pokoju Bimbam Wink oddychał

Ja widziałem kolesia podczas koncertu jak zjadał kanapki w pierwszych rzędach i worek wystawił żeby nałapać powietrze.

Ciekawe za ile sprzedał powietrze Tongue
Ciekawy sposób .
Blogspot blokuje gatewaye z Fc z czego jestem bardzo nie zadowolony. Zakładałem temat ale za bardzo się nie dowiedziałem. Jakie są alternatywy blogspota (pomijając wordpress.com z uwagi na to że nie da się wgrać swojego szablonu)
@up pomijając wordpress.com z uwagi na to że nie da się wgrać swojego szablonu

Że co proszę ?

Przecież można założyć swojego bloga na swoim hostingu ze streamami, kupić domenę na namechap i mamy blog pod każdy koncert z głowy Wink
Odpowiedz