Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
no i qwa kolejny oszust aaaaaaaa
chcial szybka zaplate zrobilem wplate na ta aukcje http://allegro.pl/zdjecie-gratis-50-k-ca...17650.html
ktora mi podal z wpisem trombizi
chlop z allegro dostal kase przelal wirtualne pieniadze na jego konto i po temacie
ehh te repy o dupe rozbic jak widac
nr gg oszusta 48129219 GM xenoxmt2 nick z forum powyzje trombizi
Chytrzycie na kilka złotych a potem Was walą na kilkadziesiąt,
transakcji dokonuje się z zaufanymi użytkownikami, szkoda słów na Waszą pazerność...
Pozdrawiam i życzę następnym razem rozumu.
wiekszosc ma nabita na refach i nie byl nowy bo mial konto od stycznia wiec dluzej niz Ty czy ja
i nie chce slyszec o pazernosci bo to normalna tranzakcja miala byc, jak mozna byc pazernym na 75 zl
(11-08-2013 09:50)ryback napisał(a): wiekszosc ma nabita na refach i nie byl nowy bo mial konto od stycznia wiec dluzej niz Ty czy ja
i nie chce slyszec o pazernosci bo to normalna tranzakcja miala byc, jak mozna byc pazernym na 75 zl