Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
witam neobux.com problem

Autor Wiadomość
RE: witam neobux.com problem
Sprawdź:
no tak wiem ale ci kupieni poleceni tez zarabiaja tak ?
Jasne, że tak. Po to oni są. U mnie to główny środek zarobku na NeoBux Wink

Tylko pamiętaj, żeby klikać codziennie wszystkie 4 żółte reklamy- inaczej wszyscy twoi poleceni będą nieaktywni ( czyt. nie dostaniesz kasy za ich kliki).
to wiem a co do tej metody starterow to co cisne wszystkie subskrybcje na 1starterze potem zmieniam na nastepny i moge cisnac od nowa ? a i dzieki wiem ale tych poleconych to ja musze szukac sam czy jak ich tam kupie to juz klikaja ?Big Grin
Tak, "cisniesz" na 1 starterze, potem go zmieniasz i znowu Wink

Wysłane z mojego ST21i za pomocą Tapatalk 4
ok dzieki a da sie tak ze cisniesz na 1 stronie a potem na 2 i dajesz te same dowody probowal ktos tak ?
a ktos probowal np robic tak ze na neobuxie robisz subskrypcje z tego samego nr i potem robisz na rewardslive ta sama klikasz i wysylasz tego samego screena czy nie da sie tak ?
Raczej nie, bo to są te same ofert lecz na innych serwisach, więc po pierwsze nie powinno Ci zaakceptować numeru, a gdy już chcesz tak bardzo oszukiwać, tylko kliknąć i od razu im wysłać to też raczej odpada bo ID może być inne, lecz możesz spróbować najwyżej bana załapiesz Tongue
no wlasnie ban i nic z tego nie bede potem mial wiec podziekuje jednak Big Grin
jeszcze mam jedno pytanie czy sa inne buxy albo strony wyplacalne oczywiscie na ktorych mozna uzyc starterow ?
Mam pytanie zaczęłam dziś kolejny starter na matomach i udało mi sie zrobic tylko 2 oferty, w ogóle ofert jest mało a te co zostały sa powiazane ze sobą, jak sobie radzicie w takich sytuacjach?Co zrobić, żebby przynajmniej 5 dziennie wyrobic?
Wątek zamknięty